O spletni tržnici Lokalno je obetavno

Dobrodošli na naši spletni tržnici Lokalno je obetavno. Radenska je v lanskem letu ustanovila Gospodarsko interesno združenje Lokalno je obetavno. Trajnost in krožno gospodarstvo sta glavni vodili našega Združenja, zato bi želeli lokalnim pridelovalcem najrazličnejših dobrot, ustvariti spletno mesto za prodajo le-teh in združiti lokalne ponudnike in kupce na enem mestu.
  
Naša vizija je ustvariti most med lokalnimi ponudniki in strankami, ki si želijo kakovostnih izdelkov lokalne pridelave. Verjamemo, da vsak od nas lahko prispeva k boljšemu in bolj trajnostnemu svetu s podporo lokalnih podjetij in ponudnikov. Naša misija je zato zagotoviti spletno tržnico z izdelki, ki so plod znanja in izkušenj lokalnih pridelovalcev in so privlačni za kupce, hkrati pa lokalnim ponudnikom omogočiti, da lažje dosežejo kupce.
  
Za nas je pomembno, da je nakupovanje na naši lokalni spletni tržnici prijetna izkušnja za vse vpletene. Kupci lahko uživajo v široki ponudbi kakovostnih izdelkov, ki so narejeni z znanjem, ljubeznijo, tradicijo in skrbjo za kakovost in s tem podprejo lokalno skupnost. Za lokalne ponudnike pa je naša platforma odlična priložnost, da dosežejo nove kupce, izboljšajo svojo prepoznavnost in rastejo kot podjetje. S svojo prodajo na naši lokalni spletni tržnici lahko krepijo svojo znamko in ustvarijo lojalno bazo kupcev, ki ceni lokalne izdelke.
  
Projekt spletne tržnice za nas ni le posel, temveč tudi poslanstvo in močno verjamemo, da lahko s pomočjo treh src izstopamo izstopamo tudi na tem področju. Želimo povezati ljudi in okrepiti lokalno skupnost. Če želite podpreti lokalno gospodarstvo, hkrati pa uživati v odličnih izdelkih in prijetni nakupovalni izkušnji, ste na pravem mestu. Pridružite se nam in skupaj ustvarimo boljši jutri za vse nas!
  

Partnerji projekta so:

   

LAS Prlekija
    
Evropski sklad za regionalni razvoj
    
Radenska Adriatic d.o.o.